Gimcana Històrica

Iniciem el projecte¡¡¡¡
El nostre projecte “Gimcana històrica“ té com a fil conductor la Segona Guerra Mundial i el producte final és l’ elaboració de la gimcana de final de curs. Aquest projecte serà desenvolupat per l’alumnat de 2n d’ESO.
El professorat implicat en aquest projecte, després de debatre diferents opcions, vam decidir que seria l’alumnat qui triaria el tema i vam marcar les pautes de com fer-ho de manera coordinada. El mateix dia i a la mateixa hora, dos professors/es vam estar en cada grup de 2n d’ESO, són tres grups en total. Vam explicar a l’alumnat que anàvem a iniciar un nou projecte de treball però que encara no sabíem de què tractaria ja que el tema havien de triar-lo ells i elles.
Vam organitzar la classe en grups de tres o quatre persones, segons les seves preferències.

 

Vam indicar que havien d’ escollir un tema, defensar-ho davant la classe, i posteriorment votarien per a triar dos temes. Explicàrem que els altres dos grups de segon estaven fent el mateix, de manera que cada grup triaria dos temes. Així doncs, el 2n A va triar la Segona Guerra Mundial i el Grow rock festival, el 2n B va triar l’adolescència i el sexe, i el 2n C va triar criminologia i dibuixos animats. Finalment, cada classe va votar aquests últims temes i va sorgir la Segona Guerra Mundial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *