IMPLEMENTACIÓ PROJECTE 100 GAVINES

La nostra pregunta guia és: Es pot domesticar una gavina?

No sabem encara si durant un espai de temps concret podrem esbrinar si les gavines acudeixen a la recerca de menjar per tot el pati o bé finalment acudiran al menjador que han construït els alumnes. Això canviaria el seu “modus operandi” d’alimentació, la qual cosa comportaria una bona forma d’observació del mètode científic, quan canvies les pautes.

La informació l’obtindrem a través de l’observació directa realitzada després del pati i serà efectuada pels alumnes. Donada la normativa del Parc Natural del Ports, no ha estat possible poder anellar a una gavina, la nostra idea original.

Durant la primera sessió es realitzarà una pluja d’idees per saber el grau de coneixement que tenen els alumnes respecte a les gavines, és a dir, aconseguirem una diagnosi. Mitjançant totes les sessions els alumnes han de realitzar activitats diverses relacionades totes elles sobre les gavines però des de diferents enfocaments i àmbits d’aprenentatge i coneixement (literatura, art, ciències naturals, matemàtiques, tecnologia …)

Els alumnes documentaran de forma gràfica, textual i visual tot el seu procés de producció. S’espera que alhora pugui ser una experiència transformadora, amb l’aplicació de diverses metodologies: la metodologia activa, cooperativa i col·laborativa, amb activitats introductòries, activitats teòriques, activitats pràctiques, d’atenció personalitzada i metodologies integrades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *