Temporització del nostre projecte

Degut a la idiosincràsia del nostre centre, quan tornem de les vacances de Nadal tenim una setmana o setmana i mitja lectiva i després tornem a tenir festa perquè és la Festa Major del nostre municipi. Aquest fet ens va portar a plantejar-nos quin tipus d’activitats podríem realitzar durant aquests dies per tenir a l’alumnat motivat. Després de diversos debats se’ns va presentar l’opció de treballar el projecte d’investigació. D’aquests debats també va sortir l’oportunitat de poder implicar a tot el claustre i utilitzar les hores de totes les àrees i no només les hores de coneixement del medi com veníem fent els cursos anteriors.

Evidentment durant aquesta setmana només es realitza la investigació del tema, ja que les activitats inicials (tria del tema, què sabem, què volem saber i com es farà) es duen a terme a finals del primer trimestre per tal de que durant les vacances de Nadal l’alumnat tingui temps de cercar informació i materials diversos i els docents puguin planificar l’execució del projecte.

Tot i això aquesta temporització és flexible i en cas de que s’allargui el projecte es poden emprar les sessions necessàries.

L’experiència d’aquests dos darrers cursos la valorem molt positivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *