SOM L’ESCOLA SANT MIQUEL (Deltebre)

Som una escola pública d’Educació Infantil i Primària de dues línies completes. Està situada al municipi de Deltebre, al Baix Ebre.

Aquest és el primer any que formem part de la Xarxa de Competències Bàsiques. Estem molt il·lusionats/des per poder conèixer i compartir diferents experiències amb els professionals d’altres centres.

El nostre grup impulsor està format per 7 mestres, dels quals 4 són coordinadors dels diferents  cicles, una especialista d’anglès, una coordinadora lingüística i la cap d’estudis. Amb aquest repartiment volem donar una major difusió al claustre.

Des de fa uns anys que al nostre centre treballem un projecte per curs i nivell i veiem la necessitat d’aprofundir en aquest treball per aconseguir dinàmiques competencials, perquè els nostres alumnes aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar i a aprendre dels seus errors i dels seus encerts.

Creiem que formant part d’aquesta xarxa de competències bàsiques realitzarem un canvi a la nostra escola, un canvi per a la millora dels aprenentatges de tots els alumnes, un canvi per posar a la pràctica dinàmiques competencials, un canvi per augmentar el treball en equip…, en definitiva crear una línia d’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *