ESCOLA SANT JORDI: QUI SOM I QUÈ VOLEM?

Bon dia i benvinguts/des, amb aquest missatge us volem presentar l’Equip Impulsor de l’escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar.

El nostre Equip Impulsor està format per 10 mestres i 2 coordinadores (totes dones). D’aquestes, 3 mestres pertanyen a Infantil (dos tutores de P3 i una altra de P4), 3 mestres a Cicle Inicial (2 tutores de 1r i una de 2n, que és especialista d’educació especial), 3 més a Cicle Mitjà (una tutora de 3r i dos de 4t) i finalment 1 mestra de Cicle Superior que també és especialista d’educació especial. Les coordinadores som la mestra d’audició i llenguatge i jo mateixa, la cap d’estudis i especialista de música.

La nostra escola és gran (3 línies i gairebé 600 alumnes) i ja fa anys que treballa els projectes. També ens encanta participar i encarar nous reptes i projectes que serveixin per millorar la nostra pràctica educativa i enriquir-nos personal i professionalment.

Els projectes que hem escollit per presentar-vos a la Xarxa de CCBB són “Els dofins” que realitzen a una aula de P3 i “Els volcans”, a una classe de 1r. Més endavant us presentarem les nostres propostes de treball a l’aula.

Us deixem l’enllaç de la web de la nostra escola per si ens voleu conéixer una mica més: ESCOLA SANT JORDI

Irene Figueres, Marian Rodríguez, Carme Ferré, Diana Matuén, Noèlia Garriga, Chusa Chico, M. Jesús Garcia, Cinta Vidiella, Lorena Guarner, Maite Bartolomé, Olímpia de la Iglesia i Joana Ferré.

Un comentari a “ESCOLA SANT JORDI: QUI SOM I QUÈ VOLEM?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *