Els Volcans (metodologia)

Dels 25 alumnes de l’aula s’han fet  grups de treball cooperatiu: 6 grups de 4 alumnes i 2 grups de 5 alumnes. S’han repartit els rols dels diferents components del grup: portaveu, secretari, material, mediador i coordinador.

Es va iniciar el projecte a partir dels coneixements previs dels alumnes (Què en sabeu?) i marcant al llarg del treball què en volíem saber cada grup de treball. Prèviament havíem escollit quin seria el producte final, el qual van decidir fer-lo dins del mateix grup.

En alguna ocasió, s’ha creat un grup d’experts. Aquest grup busca informació del seu tema, i després ho explica a la resta de la classe amb l’objectiu de continuar treballant dins el seu grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *