ENS AVALUEM TOTS

En cadascun dels punt presentats al blog hi ha hagut una reflexió individual i grupal. Aquesta s’ha fet a través de la verbalització o la rúbrica, on s’han valorat els continguts, la organització dels continguts i l’expressió oral. Els arguments, planificació, estructura, presentació, fluïdesa…

Els mateixos alumnes a través de l’avaluació han valorat aspectes positius i aspectes que podrien haver anat millor.

Per exemple, un dels productes que van consensuar per a la venda va ser la confecció d’un marc de fotos. Els mestres pensàvem que es tractava d’un producte que costaria de vendre. Es van parlar dels pros i contres, però finalment es va decidir de portar-los a la venda sense èxit. Aquest fet l’hem valorat molt positivament perquè forma part d’un procés real on s’aprèn també del fracàs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *