Planificació

Títol: Sóc cos

Tema principal: el moviment del cos

Activitat inicial (pregunta-guia): a partir del visionat de quatre espectacles (cinema mut, teatre d’ombres, malabars i dansa) els alumnes extreuen quins aspectes són comuns = “Què crec que tenen en comú els quatre espectacles que he vist?”. Posada en comú.

Activitats per a començar a experimentar amb el propi cos: música i emocions (expressar-se a través del moviment en funció de la música) / viatge imaginari (interpretar amb el moviment i l’expressió del cos una història narrada pel mestre) / Pica paret (coneixement del nostre esquelet a través del joc)

Proposta final del projecte: crear un espectacle d’ombres mitjançant el moviment del cos i música (sense utilitzar el llenguatge oral, només onomatopeies si cal).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *