Anem per bon camí?

Ens tornem a trobar per veure com enfoquem el projecte i com ens organitzem . Per poder iniciar el projecte en la reunió d’equip recuperem un dels vídeos de la formació de Xarxa d’en Jordi Domènech. El fet de trobar- nos i comentar el vídeo ens permet compartir dubtes sobre la posada en pràctica dels projectes.

Som un equip impulsor que estem acostumats a treballar amb llibres de text però amb moltes ganes d’avançar cap a un canvi de metodologia. En els últims anys hem dut a terme bastant canvis metodòlogics i en aquests moments estem  utilitzant  el llibre com un recurs però encara ens trobem amb dificultats a l’hora de desfragmentar els aprenentatges.

Un dels dubtes que sorgeix en un inici va ser com integrar tots els membres de l’equip en la posada en pràctica d’aquest. No volíem caure en el parany d’acabar fent un projecte en una sola àrea o acabar dissenyant unes activitats per diferents àrees i fragmentar els nostre treball com estàvem fent fins ara a les nostres àrees.

Ens agradaria visualitzar el projecte com un camí on els diferents mestres guiaven el procés d’aprenentatge de manera fluïda sense tenir en compte les àrees. Però encara no estàvem segurs de com enfocar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *