Fem equips

Un altre tipus d‘activitats són les que aprofitem per a què entrin en la dinàmica de treballar en petits grups, o en parelles. No hem utilitzat un sol model de treball. La mateixa activitat ens ha portat a treballar d’una manera o d‘una altra:  s‘ha fet en gran grup, com l‘exposició de la informació que porta cada nen a la resta del grup o el buidatge de contes de la biblioteca cercant imatges de flors.

pla 1

També hem desdoblat el grup i cada grup ha fet una activitat  fent-ne després  una posada  en comú, per exemple: mig grup cerca informació als racons/ biblioteca que hi ha als passadissos de l’escola mentre l‘altre mig grup busca el material per plantar els bulbs de les tulipes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *