PER MOLTS ANYS!

La Rocío, el Leo, la Laia, la Lucía i el Max faran els 4 anys durant les vacances, així que abans de marxar, hem celebrat els seus aniversaris. Felicitats!

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: LUCAS

El Lucas ha dit que es diverteix molt posant-se el seu barret quan juga al taller. Ens ha mostrat com de ben petit es prenia el seu biberó. Ha compartit les joguines que ha portat a l’aula amb els seus companys. Sobretot ha gaudit ensenyant les seves pistoles per jugar amb l’aigua. També ens ha dit que li encanta anar a la fira i pujar en moto. Amb ajuda del seu pare, ha repartit uns dibuixos d’un paisatge d’estiu als infants i els han pintant ben concentrats i motivats.

Moltes gràcies Florín per haver col.laborat en aquesta activitat!

A continuació podeu veure les imatges següents:

Mireu més fotos a l’àlbum

PROTAGONISTA DE LA SETMANA: DYLAN

El Dylan s’ho ha passat molt bé realitzant l’activitat del protagonista. Ha portat joguines que ha ensenyat molt motivat als seus companys. Ens ha explicat que de petit li agradava molt sentir música i ballar. Gaudeix molt anant amb el patinet per la masia, així com passejar amb el seu gos. També ens ha fet saber, molt content, que el seu patinet li van regalar els Reis. La seva mare ha explicat un conte i els infants han gaudit atents d’aquest. Tot seguit, han pintat uns dibuixos del Miki Mouse i s’han distret molt.

Moltes gràcies Irina i Dalia per la vostra col.laboració!

Mireu com han treballat:

Mireu més fotos a l’àlbum