LES FRUITES

La fruita és un dels aliments més rics en vitamines i nutrients i té un munt de beneficis en els més petits. Sigui per esmorzar, berenar o fins i tot de postres, la fruita ha d’ estar present cada dia en la nostra alimentació. Cadascuna de les fruites aporta un determinat nutrient o vitamina que influeix de manera molt positiva, sobretot si parlem dels nens/es, que encara estan en edat de créixer.

A part dels beneficis que ens aporten, el món de les fruites és un tema molt ric per aprendre moltes coses d’una element tant proper per ells/-es. A partir d’elles podem investigar sobre el medi natural (com creixen, que necessiten , o es planten..);   podem jugar amb les seves formes, textures, olors…; podem fer activitats creatives (estampació,cares, animals..) podem fer una infinitat de receptes…..

A la pregunta d’on surten les fruites o a la pregunta de si el tomàquet és una verdura o una fruita…. Us deixem una parell de vídeos on hi podreu trobar la resposta.

Us deixem també un enllaç amb uns jocs relacionats amb el tema:

JOC FRUITES

P5A

P5B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *