JOCS DE TAULA

Hola famílies,

Com esteu? Veient que esteu jugant molt a jocs de taula. Us volem escriure unes línies sobre els beneficis que aporten els jocs de taula tant per vosaltres com pels vostres fills i filles.

Els jocs de taula, a més de divertir i distreure a pares i fills, també influeixen en l’adaptació social i l’aprenentatge del nen i de la nena. Són molt educatius i ajuden als nens/-es a exercitar la seva imaginació i destresa. Són també un gran suport en el desenvolupament de les capacitats mentals, motores i sensorials.

Beneficis dels jocs de taula per les famílies i el desenvolupament dels nens:

1. Els jocs fomenten la connexió entre pares i fills. Jugar en família compartint rialles com frustracions us ajudarà a estrènyer els vostres vincles.
2. Una de les particularitats dels jocs de taula és que ajuden als nens/-es, d’ una forma lúdica, a complir unes regles, a esperar el seu torn, a tenir paciència i a compartir amb la resta de jugadors/-es. Fomenten el treball en equip i milloren l autoestima i confiança en si mateix.
3. Els jocs de taula són molt educatius. Amb ells els nens desenvolupen el pensament matemàtic i lògic. En molts casos també practicaran vocabulari, aprendran nous coneixement i noves paraules, i milloraran la creativitat, la concentració i la memòria.
4. També permetrà que es coneguin millor a si mateixos, descobrir l’  impuls que els anima a avançar, a més de prendre consciència de la importància de respectar les normes del joc.

Una abraçada! Cuideu-vos molt!

P5A

P5B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *