ENS VISITEN EL CRIC I EL CROC

El passat dijous dia 5 van venir a l’escola a fer la segona part de l’activitat del CRIC I EL CROC.  Vam començar l’activitat recordant qui eren el Cric i el Croc i la seva implicació en la formació de les càries.
Vam veure una  pel·lícula i ens van  presentar els  nous personatges que surten a les aventures  del Cric i Croc; la figura de la dentista i la introducció del Capità Vitamines ens van recordar les normes d’higiene i la importància d’aconseguir bons hàbits alimentaris per tal de prevenir la caries dental. Al final del taller ens van  lliurar a cada nen i nena un raspall de dents i una llibreta de passatemps.

Us deixem un petit recull de fotografies de l’activitat!!

FOTOGRAFIES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *