PADRINS P5- 4ART

El divendres passat, els padrins de 4art, vam fer la primera trobada de padrins. Durant la sessió els nens i les nenes es van poder conèixer i passar una bona estona amb entre ells/-es. Van dibuixar, van jugar al pati, van mirar contes, jugar a les aules….

Un cop acabada la sessió molts d’ells ja tenien clar qui volien que fos el seu padrí per aquest curs. 

Durant aquest curs, ens anirem trobant mensualment i farem algun tipus d’activitat conjunta.  Als infants els agrada compartir una estona amb nens i nenes més grans, i als grans poder jugar amb nens més petits, tot compartint diferents activitats.

Voleu veure com van jugar plegats?

FOTOGRAFIES P5A

P5B:

Més fotografies: padrinsp5b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *