AINA: EXPERTA EN FER MANDALES

Aquesta setmana l’Aina ha estat l’experta de la setmana. Ens ha parlat de les mandales. Les mandales tenen el seu origen a la Índia i el seu nom significa cercle o roda.

L’ Aina ens ha ensenyat que hi ha moltes maneres diferents de fer mandales, i que podem fer servir infinitat de materials i tècniques. Ella ens ha ensenyat exemples de mandales fets amb gomets, colors, pintura,  elements de l’entorn ( pinyes, pals, petxines, pedres,troncs…), menjar (macarrons, mongetes…)

Un cop ha fet la seva exposició  els nens i nenes han decidit com volien fer el seu mandala. Alguns han triat fer-ho amb elements naturals i d’altres han preferit fer-ho en paper. Han passat una bona estona, relaxats creant el seu mandala, en petit grup o de manera més individual.

Gràcies Aina ens ho hem passat molt bé!!!

FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *