AMBIENT DE LLUM I OMBRES

Els dijous i els divendres amb la Lorena gaudim a l’aula de psicomotricitat de l’ambient de llum i ombres. On l’infant aprèn a través dels sentits, obrint pas al món jugant i experimentant, provant i comprovant. L’adult té la funció de captar els seus moviments i crear espais preparats per posar en marxa tots els seus sentits.

Des del joc amb les ombres fins a l’experimentació amb els materials més sofisticats, els infants investiguen les propietats de la llum i del color, es fan hipòtesis i comproven els resultats. És habitual observar a un infant petit meravellar-se per les ombres, o pels reflexes del sol… i ja no cal esmentar la festa quan es descobreix un Arc de Sant Martí que s’escola per la finestra i decora el terra.

A continuació podeu veure com disfrutem! fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *