PSICOMOTRICITAT

Tant els dracs com els Capgrossos gaudim molt de l’hora de psicomotricitat. Quinzenalment anem al gimnàs de l’escola a fer la sessió i això ens encanta ja que disposem d’un espai molt ampli per còrrer, enfilar-nos, fer jocs de grup…

Durant aquest tercer trimestre a les sessions que fem al gimnàs juguem amb les pilotes (encistellem, treballem la coordinació oculo-manual, fem jocs de grup…) A l’hora de psicomotricitat també serveix per treballar un aspecte motriu tant important com l’equilibri i la coordinació corporal. Continuem gaudint molt  dels salts que fem als matalassos i del joc lliure.

Voleu veure lo bé que ens ho passem?

PSICO P4A

PSICO P4B

FOTOS NOVES P4A

FOTOS NOVES P4 B

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *