QUI ÉS QUI?

Abans de marxar de vacances vam iniciar una activitat que avui hem reprès. Hem estat mirant les fotos dels nostres ulls i ostres que complicat és saber de qui són! Ja el primer dia que ho vam intentar vam tenir certs dubtes, però avui ja hem aguditzat més l’enginy per saber a qui pertanyien cada un dels ulls!

De ulls

Poc a poc hem anat ajustant els nostres coneixements, ens hem hagut de fixar molt en les característiques úniques de cada u, com ha dit algú “tots tenim dos ulls, però no són tots iguals”. Algunes frases que ja van sortir per descobrir de qui eren aquells ulls:

MARTINA: és la Lua perquè té més poquetes pestanyes.

TOTS: és el Mario.

HUGO: perquè el Mario mira així.

NATALIA: de la Judit C. perquè aquí té una piga.

VÍCTOR: El Joel, perquè té una miqueta fosca perquè li dóna el sol.

Amb aquest exercici estem veient que tots som diferents i cal fixar-nos en les coses que ens fan especials, que tots tenim coses molt especials! Això si, encara tenim dubtes sobre alguns ulls que no ens posem d’acord de qui poden ser, haurem de millorar l’observació! 😉

De ulls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *