Juguem amb el cos!

Ja fa dies que teníem un munt de coses pendents per explicar, perdoneu l’espera, però el bo es fa esperar que diuen 😉

Vam anar d’excursió a Terrassa! Concretament al Museu de la ciència i de la tècnica de Catalunya!

Vam fer l’activitat “Juguem amb el cos”, on amb la Marta i el Sam vam repassar les parts de l’esquema corporal (cap, tronc, cames, etc); on vam parlar dels cinc sentits (oïda, vista, tacte, olfacte i gust) i vam realitzar diverses activitats on jugàvem a desenvolupar-los, com per exemple: classificar quins aliments són dolços i salats, escoltar diversos sons i reconeixe’ls, reflectir-nos en un mirall i veure com podem volar a causa d’un “engany visual”, etc.

En acabar vam anar a fer un volt per dins el museu on vam veure cotxes i motos d’època i on per un moment ens vam convertir en cotxes, vianants, ambulàncies, … també vam mirar diferents calidoscopis i vam observar l’oïda per dins i com hi senten les persones que han perdut part de l’audició.


De terrassa

Finalment vam anar a dinar al parc de Sant Jordi on vam poder jugar una bona estona! Per cert com sempre moltes gràcies a les persones que vareu acompanyar!

Enllaç per veure més fotos:   https://picasaweb.google.com/105757654360910618095/Terrassa?authkey=Gv1sRgCLGr44j3iYC3Rg&feat=directlink

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *