Bagul de les disfresses

Aquest dimarts al matí hem estat jugant al bagul de les disfresses que ens deixa en prèstec la guia didàctica de Castellar. Primer ens hem mirat tot el que hi havia en les dues capces i finalmet ens hem posat a jugar!!! Ens encanta posar-nos en els personatges que anem creant a mida que ens anem vestint.

5 thoughts on “Bagul de les disfresses

  1. conchi

    Hola pintors, soc la conchi i l’ariadna m’explica que us va agradar molt posar-vos les disfresses. Diu que us troba molt a faltar, pero que està una mica malalta amb angines i que si tot va bé us veurà dilluns. Fins aviat.

  2. ABIGAIL Post author

    Hola Ariadna espero que et trobis millor i que efectivament dilluns ens poguem veure que ja et trobem a faltar al igual que a la Lua i al Max. Un petó i una forta abraçada per tots tres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *