PINTURA AL TREMP D’OU

La setmana passada vàrem aprendre a fer pintura al trem d’ou, resulta que els egipcis van ser els primers a pintar amb aquesta tècnica! per tant haviem d’aprendre com es feia el tremp d’ou. Primer de tot l’article que vam llegir deia que necessiàvem ous, i vaig treure una capsa d’ous que ens va portar a una conversa molt interessant que teniu recollida a la finestra de la classe. D’aquesta conversa ens van sorgir tres dubtes que encara hem de resoldre:

– Com és que hi ha ous amb pollets i sense?

– El ous que no tenen pollets qui els fa?

– Perquè els ous tenen lletres i números?

Després vam seguir llegint l’article sobre la nova pintura i ens deia que haviem de separar el rovell de la clara ja que només haviem d’utilitzar el rovell. Finalment amb el rovell separat li vam afegir el tint en pols i les gotes d’aigua i ens va sortir una pintura genial i un pél fastigosa segons alguns nens/es. Ens ho vam passar d’allò més bé!

2 thoughts on “PINTURA AL TREMP D’OU

  1. sandra

    La veritat q sembla una mica fastigoset però la Ivet em va explicar q s’ho va passar d’allò més bé; li va agradar tant q hem va preguntar si un dia ho podriem fer a casa ( m’hauràs de dir quins són aquests polvos ). Us ha quedat un mural genial pintors, ptns.

  2. Abigail

    Aquest pols és pigment en pols i és un recurs genial! el podeu trobar a drogueries una mica especialitzades o antigues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *