UNA DE VAIXELLS

Divendres vam anar al museu Marítim de Barcelona. En arribar vàrem poder estirar una mica les cames abans d’entrar al museu, sempre va bé cremar energia !

Un cop al museu , el Gabi ens ha explicat el conte de la Nora i el Martí mentre anàvem mirant quins materials suraven i quins no. Hem estat molt atents i molt participatius, tant que ens han felicitat i tot!

 


En acabar el conte el Gabi ens ha deixat pujar a la seva barca i ens ha explicat que poden anar a rem, a motor o a vela i que en un vaixell no podem dir davant, darrera, dreta i esquerra sinó proa, popa, bavor i estribord.

En sortir del museu hem anat al Port Vell a veure el Santa Eulàlia vaixell al que hem pujat i hem vist la bodega i tot! i després mentre hi pujaven els núvols hem anat al Maremàgnum per anar al lavabo, pel camí hem vist els peixos que hi havia a l’aigua i en entrar al Maremàgnum uns quants nens/es han cridat “estem a l Corte Inglés!”.

 

Poc a poc hem tornat al Port Vell per dinar i després hem anat a jugar al jardí que hi ha davant el museu.

Ha estat un dia ple d’emocions i hem acabat rendits mireu les fotos!

museu marítim

One thought on “UNA DE VAIXELLS

  1. Ariadna y Conchi

    Hola som l’Ariadna y la Conchi y estem veient l’excursió al museo maritim,
    sembleu autentics mariners a dalt del vaixell, m’explica l’Ariadna que lo que més li va agradar es pujar a dalt del vaixell, bueno millor l’ho explica ella mateixa. amva agrada puja alvajell magradariapuja alvaajell una ltra dia. Bona nit pintors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *