pintura prehistòrica

Avui hem seguit amb el tema de l’art a la prehistòria, però ens hem centrat en la pintura.

 Hem après que pintaven a les parets de les coves on vivien amb fang i sang dels animals que caçaven i en Pere ens ha proposat de fer un quadre a l’estil prehistòric per això hem pintat el fons del full amb pigments de terra per simular la paret de la cova, ja que alguns volien anar a una cova de veritat! no estaria malament no? jajajajajaja un cop sec ens hem posat mans a la feina, hem observat algunes imatges i hem vist que el que més els agradava era estampar mans, dibuixar animals i imatges de quan sortien a caçar. Per tant la teoria estava clara, calia posar-la en pràctica i així ha estat, mireu, mireu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *