Utilitzar una eina com és ”WordPress” ens ha semblat molt més pràctic que no pas utilitzar un format de paper normal. Creiem que les eines digitals tenen molt més futur en l’actualitat i que no es perden. També, després del treball ja realitzat, podrem seguir actualitzant la web si ens ve de gust.

A part del ”WordPress” hem utilitzat ”Formularis de Google” per fer l’enquesta. Creiem que aquesta eina és la més útil a l’hora de crear qüestionaris i també és la millor per compartir amb gent de tot el món les teves preguntes. És intuïtiva i té un disseny senzill i agradable.

També, hem utilitzat ”Thinglink”. L’havíem fet servir prèviament en altres ocasions durant el curs i és una eina molt visual a l’hora de presentar segons quins temes.

Per editar els dibuixos hem fet servir ”Photoshop CS6”. Les obres van ser prèviament fetes a paper i després digitalitzades per obtenir una millor qualitat d’imatge. Ens ha agradat molt utilitzar aquesta eina i ens ha servit per poder mostrar un contingut més visual i agradable als lectors.

Hem fet servir ”Sony Vegas Pro 13” per als dos vídeos. Aquesta eina és una de les millors per editar ja que et permet un gran ventall de possibilitats a l’hora d’arreglar l’àudio, de fer talls, de posar-hi efectes, textos… Encara que és una mica difícil de fer servir hem aconseguit que els dos vídeos ens quedin molt bé.

Per fer la infografia hem utilitzat ”Genial.ly‘. És una molt bona manera per fer projectes visuals i a la vegada senzills. És una eina que és online, és a dir, que no fa falta instal·lar res per fer-la servir. A l’hora de crear una infografia és molt intuïtiu i es pot fer molt fàcilment.