M’ha agradat molt fer el treball. El fet que el fem en format digital, per mi, l’ha fet més portador. El que més he gaudit ha sigut la investigació de notícies sobre la transsexualitat. Ha sigut una gran satisfacció veure el creixement de la nostra web a mesura que avançava la setmana, haig de dir que em sento orgullosa del treball que hem realitzat cadascun de nosaltres.

Amb els meus companys no he tingut cap problema de cap tipus. En tot moment hem sabut les nostres capacitats i, per tant, qui podria realitzar millor cada tasca. Crec que el rendiment del grup ha sigut més que satisfactori.

En resum, he gaudit fent tota la web i aprenent a utilitzar el ”WordPress”, veient com avançava el treball i he après un munt de coses noves sobre la transsexualitat gràcies a notícies i documentals vists prèviament.