Al principi, a l’hora de treballar en format digital de bloc ens ha soprès però el nostre grup no ha tingut molta dificultat en treballar així ja que com ho compartim amb un altre grup, un company s’ha encarregat de crear i administrar el bloc i s’ho agraïm a ell i a la professora.

Vam anar una mica endarrerides pel tema de l’internet ja que per realitzar el nostre treball al bloc necessitàvem internet si o si, i a l’aula d’ordinadors només podíem anar-hi dues persones del grup a determinades hores per això no avançàvem tot el que volíem, però es va solucionar i gràcies a la nostra mestra, la Margalida, vam aconseguir anar-hi més temps.

No vam tenir dificultat a cercar certa informació perquè la nostra professora ens va facilitar molts llocs web amb informació necessària per tal de començar a estirar del fil ni en la distribució de la feina ja que entre nosaltres tenim molta comunicació i confiança.