El tema de “El sexe en la mitologia d’Ovidi” és molt extens, en una setmana hem sigut capaces de donar tota la informació necessària per complir els nostres requisits per al treball, però si volguéssim parlar més àmpliament d’aquest tema una setmana no és suficient. Hem ampliat els nostres reconeixements i hem après a editar el bloc de “El vol de Cenis”, també hem après a fer recerques tant en llibres i revistes com a internet.
Esperem que aquest treball sigui una guia d’informació per la gent que estigui interessada en aquest tema, ja que el bloc és obert a tothom per llegir, comentar i també per fer nous articles.
També es podria profunditzar més el tema del sexe en la mitologia d’Ovidi i fer del bloc un lloc on la gent se senti satisfeta amb els objectius que es proposin sobre aquest tema.