Al principi ens feia respecte utilitzar el format web sobretot perquè mai no havíem fet servir la plataforma ”WordPress”. Finalment ens hi hem acostumat a utilitzar-la i realment no és tan difícil com semblava en el punt d’inici. De totes maneres, hem d’agrair l’ajuda de la nostra tutora, Margalida Capellà, que és experta en aquesta plataforma digital.

Una altre problema que hem tingut ha sigut el d’administrar l’espai de la web. Hi va haver un moment durant el treball en el qual no teníem capacitat per posar cap arxiu multimèdia. Ho vam solucionar esborrant fotos innecessàries de l’emmagatzematge.

No hem tingut cap problema a l’hora de posar-nos d’acord i sempre hem sabut arribar a una bona conclusió tots junts. Potser és perquè som amics i ja ens coneixíem d’abans, tot això ha facilitat la feina.