Hi ha moltes persones a les quals hem d’agrair la seva col·laboració i esforç per ajudar-nos en el desenvolupament d’aquest treball.

Margalida Capellà, sense la teva ajuda a l’hora d’aprendre a utilitzar WordPress, els teus consells i els llibres que ens has deixat això no hauria sigut possible. Has sigut un element essencial en la creació de “El vol de Cenis”. Gràcies, gràcies i més gràcies per ser la millor tutora de projecte de recerca.

Gràcies als comptes de Twitter @Previouslyserie i @DeviousPierce_ , tres grans persones amigues que van decidir ajudar-nos amb l’enquesta i la van fer arribar als seus mil·lers de seguidors. Sense vosaltres la gran participació no hauria pogut ser possible.

Gràcies també als participants de l’enquesta per gastar el vostre temps en ajudar.

Gràcies a tots els professors i alumnes que van participar en les entrevistes: Júlia, Anna, Pep, Montse, Patri, Alfred, Emma, Ouassime, Joan, Alba, Aitor, Roc, Àlex, Jenni i Marilina. Moltíssimes gràcies per fer-nos veure la gran acceptació general de la transsexualitat al nostre centre!

Gràcies als nostres pares i mares, que han hagut d’aguantar els nostres nervis.

I gràcies a tu, que estàs llegint això, perquè estàs fent que aquest projecte es faci cada vegada més gran!