Cercant més informació sobre el tema de la violació hem trobat una notícia a la televisió catalana (tv3) on ens parla d’un cas de violació a Brasil.

Tracta d’una noia que segons el seu argument diu que un grup d’uns 30 homes la van drogar i violar. Recorda poca cosa degut a la quantitat de droga que va consumir però ella afirma que tot el que recorda anirà al seu conscient per tota la seva vida. Segons la policia i d’acord amb els dos presumptes violadors un d’ells es podria tractar del nòvio d’ella, cosa que no ajuda gens a la seva recuperació psicològica. No només ha de patir tot el que l’ha passat a la violació si no que també ha d’aguantar un munt de comentaris masclistes a les xarxes socials on li diuen bàsicament que ella és la culpable de que l’hagin fet això.

El més impactant d’aquesta història és la forma amb que la policia va descobrir que aquesta noia havia estat violada; el grup de nois va penjar un vídeo on reien i apareixia la noia inconscient, nua i drogada.

Tant a tot el món com  a Brasil cada dia es pateixen milers i milers de violacions tant a nenes petites, adolescents o adultes i el més trist és que més de la majoria dels casos ni els saben ni els investiguen ja que ho consideren un tema molt corrent sobretot en els països de sud-amèrica i centre-amèrica.