FIRA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL CONTE VA! VA DE CONTES A VILANOVA I LA GELTRÚ

Aquest dissabte no us perdeu la fira de literatura infantil i juvenil Conte va! Va de contes a Vilanova i la Geltrú. Està organitzada per l’Associació pel Foment de la LIJ Judit Sendra García en homenatge a la desapareguda vilanovina Judit Sendra, mestra conta contes i gran amant dels contes il.lustrats. Aquesta fira enguany celebra la seva 10ª edició, per aquest motiu ja el divendres s’inaugurarà una exposició d’il.lustracions a La Sala que acull a totes les il.lustradores i il.lustradors que han passat aquests anys per la fira.

Aquest és el programa (clicant damunt la imatge podràs llegir-lo):

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *