TOTA L’ACTUALITAT DE L’IBBYcat I EL MÓN LIJ

Cada quinze dies fem memòria  de que podeu trobar tota l’actualitat de l’IBBY cat a l’apartat de Literatura Infantil i Juvenil a Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (lateral del blog), mentrestant destaquem algunes novetats:Us anunciem que Punto rojo Libros acaba de publicar La literatura infantil y juvenil en la España contemporánea (1875 – 1936). Una nueva aproximación a la historia de nuestra literatura infantil y juvenil, de Jaime García Padrino.

Una publicació que fa un repàs dels primers editors, els primers autors, les aportacions de noves editorials com l’acostament de la poesia als infants i joves, el teatre per a la infància i la joventut, la LIJ a la premsa de l’època, etc.

Disponible en edició impresa i digital a Punto rojo Libros.

 

PREMIS ATRAPALLIBRES I PROTAGONISTA JOVE: últims quinze dies per votar dies per votar.

DATES CLAU

  • Data límit per votar: 15/05
  • Data entrega de premis: 14/06 al Kursaal de Manresa
  • Inscripcions per a l’edició 2023/24: del 14/06 al 31/12 del 2023

 

Arriba el 2n Seminari IBBY Iberamericà els dies 16 i 17 de maig.

Els dies 16 i 17 de maig se celebrarà, en línia i mitjançant el canal YouTube, el 2n Seminari IBBY Iberoamericà del Llibre Infantil i Juvenil, organitzat per l’OEPLI amb el patrocini del Ministeri de Cultura.

Després de l’èxit de l’edició anterior, amb més de 4.000 inscripcions i 10.600 visualitzacions, tindrem una nova oportunitat per conèixer i compartir els projectes desenvolupats als diferents països de les seccions llatines d’IBBY i per reflexionar al voltant de la LIJ.

Enguany, comptarem amb il·lustres convidats i serà un punt de trobada amb autors, editors, mestres, bibliotecaris, mediadors i amb tots aquells que s’interessin a la literatura infantil i juvenil a l’espai iberoamericà.

Ja us podeu descarregar el programa aquí.

Les inscripcions ja estan obertes!

Per si voleu….VEURE TOTES LES NOTíCIES

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *