FELIÇ 80è ANIVERSARI PETIT PRÍNCEP

Feliç aniversari Petit Príncep!

El Petit Príncep, l’icònic relat d’Antoine de Saint-Exupéry ha celebrat aquest dijous el vuitantè aniversari de la seva publicació amb una nova edició de col·leccionista en francès, que treu a la venda l’editorial Gallimard. De tapa dura en color fosc amb lletres daurades, és una sèrie limitada de 3.000 exemplars numerats amb el text i les aquarel·les de l’autor.

Des de 1943 que es publicava per primera vegada, s’han fet 265 traduccions (resultant ser el llibre no religiós més traduït de la història), 1.300 edicions i 145 milions d’exemplars venuts. És un llibre atemporal, ens parla de la pau, l’amistat, la tolerància, l’ecologia…

Apostem pel poder de la lectura per transformar el Món!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *