BON NADAL

Diguem un sí a l’Amor

Diguem un sí a l’Amor.                                                                                                                      Qui tingui set de pau                                                                                                                        que estimi amb esperança                                                                                                                    i sigui aquest Nadal                                                                                                                              bressol d’un món més just                                                                                                                que al cor va desvetllant-se.

Joana Raspall  (Batec de paraules)

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *