LLIURAMENT DELS PREMIS MARTA MATA DE PEDAGOGIA DE L’ASSOCIACIÓ DE MESTRES ROSA SENSAT 2021

Compartim  el record  que ha fet la Gemma Ventura Farré de l’acte d’entrega ahir a El  Born CCM dels Premis Marta Mata de Pedagogia 2021 de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Records d’ahir, presentant els premis Marta Mata de l’Associació de Mestres Rosa Sensat a El Born CCM. Ens hi acompanyaven els dibuixos intemporals del Cesc, i la saviesa (també intemporal) de Rosa Sensat i Marta Mata. Felicitats als guanyadors: la Fundació Privada Pere Closa, l’Elisabet Pedrosa Domenech, de L’ofici d’educar, d’El suplement, el David Pujol i la Núria Trobajo.

I una reflexió de Rosa Sensat: «No s’ha adonat el mestre de la tortura d’un infant de nou o deu anys que va a l’escola cada dia amb l’esperit deprimit perquè no sap la lliçó, no per manca de voluntat en l’estudi, sinó per la impossibilitat absoluta de retenir i assimilar allò que no entén, que no li interessa, que no té cap relació amb la realitat que viu i que l’envolta?»

+2
Comenta
Comparteix
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *