EL GRAN LLIBRE DEL BESTIARI CATALÀ

‘El Gran Llibre del Bestiari Català’ s’ha presentat aquest divendres al Vendrell

El passat divendres 12 de novembre va tenir lloc la presentació d’El Gran Llibre del Bestiari Català, un volum editat fa quasi un mes per Penguin Kids que fa un recull d’algunes de les bèsties festives que podem trobar als Països Catalans.

 

 

Des de dracs imponents i dragolins entremaliats fins a galls, serps, mulasses, mamuts i follets, passant per tota mena de fauna mitològica i llegendària… El bestiari festiu no s’està de res i una mostra del bo i millor que té Catalunya, el País Valencià i el sud de França es troba recollit en aquesta publicació editada per Penguin Kids amb il·lustracions de Carles Arbat i textos de Meritxell Bayarri.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *