TORNA UNA NOVA AVENTURA D’ASTÈRIX I OBÈLIX

Jean-Yves Ferri i Didier Conrad firmen Astérix i el griu, el primer llibre després de la mort del genial Uderzo el març del 2020.

El nou àlbum d’Astèrix i Obèlix que ha arribat a les llibreries el 21 d’octubre de la mà de Jean-Yves Ferri i Didier Conrad es titula ‘Astèrix i el griu’. Publicat en català per l’editorial Salvat, el 39è volum del popular còmic (el cinquè del duet que ha rellevat Goscinny i Uderzo) se centra en la misteriosa aventura que emprendran els dos protagonistes acompanyats pel druida Panoràmix a la recerca d’un ésser estrany i aterrador, el griu. Es tracta d’una criatura mitològica envoltada de misteri amb cos de lleó, urpes, ales i bec d’ocell rapinyaire.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *