COMENCEM UN NOU CURS AMB POESIA

MOLT BON CURS 2021-22

Porto una estona rumiant de quina manera, i dins el context d’aquest blog, podria participar de l’entrada del nou curs i pensant, pensant … he recordat les vegades que havíem parlat del bonic que seria començar cada dia la jornada escolar llegint als alumnes una poesia. Per això voldria encoratjar a tothom a prendre l’iniciativa i no puc menys que recomanar un gran llibre:

(entre d’altres que vosaltres segur que coneixeu, i tembé en castellà)

 

UN ANY DE POESIA

POEMES, REFRANYS I CANÇONS PER GAUDIR TOT L’ANY DELS CLÀSSICS DE LA POESIA CATALANA

24 autors catalans que formen part del nostre llegat cultural

Joan Alcover, Joan Brossa, Josep Carner, Lola Casas, Miquel Costa i Llobera, Salvador Espriu, J. V. Foix, Ramon Folch i Camarasa, Angel Guimerà, Ramon Llull, Joan Maragall, Ausiàs March, Maria-Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Apel·les Mestres, Dolors Monserdà, Joana Raspall, Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Segarra, Maria-Antònia Salvà, Pere Talrich, Màrius Torres, Anselm Turmeda i Jacint Verdaguer.

  • Il·lustrat per Albert Arrayás

Ed. Bindi Books

També aniria bé recordar una publicació recent del blog que fa referència a un document del Departament que tracta de La Biblioteca Escolar com a eina d’inclusió per si pot aportar estratègies a l’hora de optimitzar o incentivar l’ús de la biblioteca de la vostra escola.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *