VA DE LLIBRES…DE MUSEUS

El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus (DIM), a partir del dia 15 els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d’activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

Dins el nostre àmbit ens volem sumar a la celebració amb la recomanació d’un llibre per acostar als infants el coneixement dels museus.  Per que i quan es van crear les galeries d’art i els museus? Per a què serveixen?  En què consisteix la preparació d’una exposició?¿Com arriben les obres d’art al museu? ¿Com es protegeixen de possibles accidents, robatoris o destrosses?, etc.

(clicant sobre la imatge, podràs veure les primeres pàgines)

Títol: Cómo se hace un museo
Autors: Ondřej Chrobák, Martin Vaněk
Il·lustrador: David Böhm
Traductora: Patricia Gonzalo de Jesús
Editorial: Nórdica
Pàgines: 64
ISBN: 978-84-18067-91-4

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *