PUNT DE LECTURA: Unn nou bloc que us recomanem

puntdelectura

És un projecte impulsat per la Fundació Artur Martorell i per l’associació de Mestres Rosa Sensat.

Amb el projecte EL PUNT DE LECTURA es vol contribuir al foment de la Lectura en un sentit ampli: la comunicació personal i amb els altres i la construcció de coneixements i actituds.

Es vol aprofundir en la comprensió i l’expressió de coneixements, emocions, sentiments i desitjos, tot analitzant les pràctiques actuals i fent propostes de millora.

Es vol afavorir el desenvolupament intel·lectual, afectiu i social de la persona a través de la comunicació, l’expressió i la creació, es a dir de la competència comunicativa (lingüística i audiovisual), a través de la lectura, l’escriptura i les interaccions orals.

Es vol tenir en compte les possibilitats de comunicació i intercanvi, des de la biblioteca/mediateca, les entrevistes, els debats, l’explicació de contes i narracions, viscudes directament o presentades a través de mitjans de comunicació o plataformes d’Internet.

Es vol desenvolupar progressivament la competència comunicativa en textos de més complexitat, en diferents suport i formats.

L’experiència i participació de les responsables de la Biblioteca de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Pau Raga i Amàlia Ramoneda, així com els serveis, els materials i les instal·lacions són la base per portar a terme aquest projecte.

EL PUNT DE LECTURA està organitzat en el següents grups de recerca i innovació on es realitza un treball cooperatiu de professorat de tots els nivells educatius des d’infantil a universitari:

  1. Biblioteca Escolar – Coordinació Rosa Securún
  1. Competència Informacional – Coordinació Jordi Quintana
  2. Competència Mediàtica – Coordinació Joan Ferrés
  3. Desenvolupament Personal i Social – Coordinació Pere Darder i Assumpció Lisson
  4. Llegir i escriure – Coordinació Artur Noguerol
  • Coordinació general: Assumpció Lisson

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *