L’ÚLTIM PROGRAMA DE RÀDIO D’AQUEST CURS.

Aquest divendres 31 de maig hem gravat el nostre últim programa de ràdio. No hem tingut gaire temps per preparar-lo, però tot i això ens hem sentit orgullosos de fer-ho. Aquesta vegada també hem tingut un error i la última part del programa no s’ha guardat. És una llàstima perquè ens havia sortit molt bé, tant l’apartat de recomancions on el Nil i el DAvid ens parlaven de videojocs com l’acomiadament del programa fet pel Pere Saladelafont que aquesta vegada havia parlat molt fluidament i es notava que havia perdut la por al micro.
Ho lamentem molt però a canvi us mostrem el programa amb un vídeo inicial i algunes fotografies. ESPEREM US AGRADI I FINS EL CURS VINENT.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *