ESPECIAL SANT JORDI

El nostre tercer programa és un especial Sant Jordi.

3R PROGRAMA DE RÀDIO: ESPECIAL SANT jORDI

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a ESPECIAL SANT JORDI

 1. maria diu:

  M’ha agradat molt el programa especial de Sant Jordi! El debat és una secció que pot ser molt interessant, però suposo que cal treballar-ho més. Sort del Sergi que us l’ha salvat! És difícil conduir un debat, en aquest hi faltava polèmica. tothom estava d’acord. Potser hauria calgut que les persones que el conduïen haguessin fet algunes preguntes més polèmiques.
  De totes maneres, el programa està molt bé.
  Felicitats!

 2. Maria 5è diu:

  Sou fantàstics, sou un grup molt treballador! Quin programa de ràdio! Hem escoltat el programa de ràdio i ens ha agradat molt i volem facilitar-vos el treball per la propera gravació i per això us indiquem les petites qüestions que hem notat com oients:
  . se sent poc o malament
  . massa soroll de micros
  . poca vocalizació
  Esperem que us pugui ser d’ajuda!
  Els vostres companys/es de 5è

 3. Odette diu:

  Moltes gràcies Maria!
  Per fi hem arrivat al tercer programa de ràdio! Esperem que el quart programa hus agradi encara mès.A mi m’agradaria saver el que pensa la gent entre el primer programa i els últims que anem fent i que escrivisiu les coses en les que fallem com a comentari per aixi poder millorar i fero com els professionals!!
  una abraçada
  Odette

 4. Abdeladim, Santino i Carlos taller de revista diu:

  Hem vist les fotos i tot el que heu fet, pensem que heu fet un bon treball i esperem que seguiu així. Us voldríem fer fotos i una entrevista per un article per a la revista digital. Quan pugueu ens aviseu.

  Moltes gràcies!

  TALLER DE REVISTA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *