VISITA DE L’ALCALDE DE SANT LLORENÇ SAVALL

El divendres 25 de novembre l’alcalde Ricard Torralba  ha vingut a visitar la nostra ràdio. En el nostre primer programa  magazine que esperem poder emetre abans de les vacances de Nadal, us oferirem l’entrevista realitzada avui.  La directora de la ràdio  (Alba Badia) li ha donat la benvinguda i l’ha acompanyat  fins la sala  de gravació, on els nostres responsables de premsa i bloc,  li han fet unes quantes fotos.  Llavors els nostres locutors i locutores li  han  fet una entrevista. Quan ha acabat la Montse Martin, la mestra que ens ajuda,  li ha donat les gràcies per fer un espai en la seva agenda de treball i haver  vingut.Autors article i fotògrafs: Marc Perona, Abdelilah i Dani Juàrez.


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *