Fem un mini-hort

A l’hora de menjador, jugàvem a fer un mini-hort amb males herbes, després dues nenes vam anar al pati dels petits perquè al seu pati hi ha llavors de mongetes de quan juguen a cuinetes i les vam plantar.
La nostra sorpresa va ser quan després de les vacances de Setmana Santa ens vem adonar que tres mongetes ja començaven a germinar. També en vam trasplantar dues del pati dels petits.
Al veure que anaven creixent se’ns va acudir fer un disseny de reg automàtic. A partir d’ara ja veurem si continuen creixent!
Els nois i noies de tercer a l’hora del pati i del menjador també vam fer un mini-hort i vam plantar pastanagues i llavors de tomàquets, després de Setmana Santa les pastanagues ja havien nascut i les tomaqueres sembla que ja treuen el cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *