1. Tercer nivell

QUAN ELS MEUS PARES VAN DEIXAR DE SER AMICS

Pares-amicsEls pares d’una nena estan separats. Ella està una setmana amb el pare i una amb la mare. Cada cop que està amb ells se’n enrecorda d’abans quan els seus pares que estaven junts. Quins bons moments. Ella descobreix que encara son una familia.

M’ha agradat perquè m’agrada saber que pot passar quan els pares es separen.

El recomano perquè es molt divertit.

CRISTINA BONETA PERISÉ

 

PAELLA PARA DÍAS

Tomás es un hombre que vive en Canals con su mujer. Ela va diciendo por la calle que hace todo el trabajo pero en verdad todo la hace Tomás.

Un dia un amigo de Tomás le dijo que se fuera y él se fue diciendo que iba a buscar huevos.

Que pasara?

Me ha gustado por que aprendes a no mentir.

Lo recomiendo por que es bastante divertido.

CRISTINA BONETA PERISÉ

SE VENDE MAMÁ

Òscar quiere poner un anuncio en internet. Su amiga Lola le propone vender a su mamá.

Un dia recibió un e-mail de un tal Sombra Negra. Sombra Negra le dijo que se encontrarían el domingo a las 17:00 h en la biblioteca. Oscar cuando vio a Sombra negra, se asustó y le dijo que él no era Topo Azul. Otro dia otro chico le dijo que le haría todos los deberes si le daba a su madre y 2 niñas gemelas le dijeron que les cambiaban a su madre y a su tia por su madre.

Que pasará?

Me ha gustado por que aprendo que no tengo que hacer todo lo que me digan mis amigos.

Lo recomiendo por que es muy divertido

 

LES HISTÒRIES DEL TIROLIRO

Els nens i nenes de tercer tenim un petit tresor: les revistes de la col·lecció Tiroliro. Cada història és original i irrepetible. Us recomanen aquells que ens han agradat més:

LA NIT DELS GATS DE CARRER

La nit dels gats de carrerLa Lisa i en William surten a comprar mantequilla i es troben amb molts gats. Quan arriben a casa, la Constanza la majordoma, li diu a la Lisa si perquè arriba tant tard i on és la mantequilla. La Lisa diu que no n’hi havia i la cosina Pínkel diu que es tant xivarri. La Constanza fa fora la Lisa.

La Lisa s’en va amb els gats i en William la va a buscar. Llavors troben a la mestresa de la botiga de la mantequilla i se’n van anar a casa seva  la Lisa i en Wiliam.

M’ha agradat perquè m’encanten els gatets.

El recomano perquè es molt divertit.

CRISTINA BONETA PERISÉ

MISTERI A CASA LA TIETA NÚRIA

Hi ha 2 nenes que van a casa la tieta Núria. La tieta Núria és inventora. La Núria es vol presentar en un concurs. Li comencen a desaparèixer les coses. Té un robot que es diu Edgar i pensen que és ell qui li roba les coses però no. Qui deu haver estat? Descobreix qui ha estat!!!

M’ha agradat per què va de misteri!!! també és molt bonic aquest conte!!! m’encanta llegir!!!

CLAUDIA BORG CLIMENT.

 

 

FORA DE JOC

Un nen esta jugant a futbol i com que és tan dolent no el volen perquè queden 5 dies per el partit. El dia del partit en Josep es va fer mal i li van demanar si us plau que jugués. Va començar el partit, el Leo  li va passar la pilota al Miquel, ell li va pasa al Tarek i en Tarek li va passar al Jordi i el Jordi avança, xuta i GOL!!!. Com acabarà el partit?

El recomano per què és un conte molt bonic!!!

CLÀUDIA BORG CLIMENT

 

 

UN VISITANT ESTRANY-RAR

visitant estrany rar

Un dia el Felix estava a la seva habitació i va sentir un soroll al menjador. Hi havia un nen molt estrany. Era un extraterrestre que havia arribat amb un transbordador. Els passen  moltes coses fins que …

El recomano perquè expliquen coses dels extraterrestres. M’ha agradat molt perquè és molt bonic i m’encanta llegir!!!

CLÀUDIA BORG CLIMENT

 

 

 

LLARDETA I LA TRIBU DESCONEGUDA

Llardeta i la tribu desconeguda

Llardeta i la seva tribu coneixen un altra tribu. La Llardeta es fa amiga del fill del seu cap.

Un dia les 2 tribus van anar a caçar i van trobar un rinoceront. Els dos nens van pensar una trampa per atrapar-lo. Ho aconseguiran?

M’ha agradat molt i el recomano per que es bastant divertit.

CRISTINA BONETA PERISÉ

 

EL BEBÉ BRUIXOT

La Sofía és una nena  que sempre fa tard a l’escola. Un dia, quan estava sola a casa, va trobar un rellotrge a la cuina  i se’l va ficar a l’habitació, però anava malament i va sonar a les 4 de la matinada. Al despertar-se es va trobar un bébe bruixot…

M’ha agradar perque va de bébes i de bruixors!!!

CLÀUDIA BORG CLIMENT

EL MEU CLUB D’ESPIES

Hi ha una nena que es diu Àngela que de gran volia ser espia, pero ella sola no podia. Així que faria un club d’espies. A la classe hi havia 5 nens que li anaven al darrere que es deien: Manel, Jaume, Omar, Toni 1, Toni 2. També li diria al Pere, encara que no li anés al darrere. L’Àngela va agafar la gravadora de la seva germana i va gravar un missatge per el seu club. Voleu saber que va passar més? Doncs, llegiu lo!…

M’ha agradat perquè va d’espies!!!

CLÀUDIA BORG CLIMENT

LA MEVA AMIGA D’AMÈRICA

Hi ha una nena que està en un vaixell i la seva mare i el seu pare estan amb ella. La mare esta abraçada i el pare està una mica seriós. La nena va a Amèrica perquè hi ha el seu avi i la seva àvia. Quan arriba fa una forta abraçada a l’àvia i al seu avi i després…

M’agrada perquè és d’Amèrica i m’agraden les històries de altres països

CLÀUDIA BORG CLIMENT

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *