Teatre de titelles

El teatre de titelles és l’espectacle que converteix una història en un món màgic ple de vida i color que surt del petit escenari per arribar als ulls i al cor de cadascun dels nens i nenes que el miren.

Els nens i nenes de cicle mitjà i superior han aconseguit que un bosquet de la Vall Fosca s’omplís de fantasia per aprendre entre tots a gaudir-ne i tenir-ne cura.

EN UN BOSQUET DE LA VALL FOSCA

” Hi havia una vegada una colleta de nans que vivien en un bosquet de la Vall Fosca. Les fades de la natura els havien encarregat que cuidessin del bosc. Treballaven de sol a sol tallant llenya i netejant-lo perquè així hi creixerien vigorosos tota mena d’arbres.

Allí hi vivien, a cor que vols, una munió de petits animalons que convivien  amb el bosc en plena harmonia: ells hi trobaven aliment i refugi i, a canvi, el bogaven i feien que la vida vegetal hi creixés ufanosa.

Els nans ajudaven a aquell equilibri amb  tota la seva il·lusió i energia. Quan queia la tarda, tornaven a casa esgotats pel cansament però satisfets en veure que el dia a dia hi transcorria profitós per a tothom.

La vida al bosc venia marcada per les estacions de l’any i els seus canvis arribaven amb la visita de les fades de la natura.

…”

Us convidem a veure el vídeo de l’espectacle

Vegeu també el guió de teatre  i l’àlbum de fotos de l’obra.
Guió de teatre: En un bosquet de la Vall Fosca ….

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *