L’història de la muntanya perduda

Hi havia una vegada quatre amics que no creien en la muntanya perduda.  Un dia es van trobar unes coordenades en un paper al pati de l’escola. Llavors van buscar les coordenades amb un ordinador i es van adonar que es tractava d’un lloc molt llunyà. L’intriga de saber quin era aquest lloc els va portar a dirigir-se fins al destí. Com que no podien anar sols, van trucar al germà d’en Pol, un dels amics. Quan van arribar al lloc que marcaven les coordenades, van veure un cartell que deia “la muntanya perduda”. Com que no creien en la muntanya perduda, van passar del cartell. Aleshores, després de caminar i caminar, un dels nens havia desaparegut. El van buscar, però sense rastre d’ell. Llavors  van seguir una mica per veure si era que els havia perdut. Llavors, com que no el van trobar, es van començar a preocupar. Van pujar una miqueta i es van trobar amb un nen, però no era el que buscaven. 

 

Voleu segona part?

 

Izan

Aquest article ha estat publicat en Construir la alegría, Escrivim i ens escriuen, Iniciativa. Improvisem., Llengua Catalana, Projecte "Creadors en acció". Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *