Salvem el llimoner

  1. Experiment. Mesurem el ph del terra. Ens ha sortit neutre (7).
  2. Recerca d’informació per grups. – Quin ph necessita un llimoner? – Plagues i malalties que li afecten. – Solucions ecològiques.

Ph entre 5’5 i 7.

Pugó lapa, formigues, minadors, cotxinilla cotonosa, aranya vermella, mosca blanca, quereses…

CÓMO BAJAR EL pH DE LA TIERRA DE FORMA CASERA

Por si tenemos un suelo excesivamente alcalino siempre podemos utilizar varias técnicas para bajar el pH de la tierra de forma casera y acercarlo a un nivel más neutro. Es importante saber que no es una cosa que pase de la noche a la mañana. Para bajar el pH debemos hacer aportes de vez en cuando para corregir este suelo. Para ello podemos utilizar:

Aquest article ha estat publicat en Construir la alegría, Escola verda, Habilitats socials, Hort ecològic, Lengua Castellana, Llengua Catalana, Medi, Projectes, Tutoria, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *