Eines per gaudir aprenent

– Aquesta setmana hem après a fer comentaris al classroom. Ens pot ajudar a millorar l’escriptura, sempre que us ho prengueu com una tasca d’escola i passeu els correctors abans d’enviar. No es tracta d’un simple xat on es pot escriure de qualsevol manera.

– També hem iniciat el treball de l’ap. d’innovamat a casa. A l’escola tenim una hora, però a vegades no es pot aprofitar bé per problemes de connexió, disponibilitat… És una eina molt interessant per practicar els continguts que treballem a classe. De moment us he posat dues hores per a tota la setmana. Es poden distribuir com us vagi millor. Penso que en fraccions de mitja hora estaria bé.

– Abans d’agafar qualsevol dispositiu, estaria bé que llegíssiu els 20 minuts diaris.

Una abraçada molt forta!

Aquest article ha estat publicat en Construir la alegría, Llengua Catalana, Mate+ticades, Tutoria. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *